Видео на деня
16 февруари 2019 г.
Видео на деня
2 февруари 2019 г.
Избор на редакторите
Видео на деня
15 април 2019 г.
Избор на редакторите
Победител в Битката на седмицата
2019 март 28 — април 3
Видео на деня
14 февруари 2019 г.
Видео на деня
25 февруари 2019 г.
Видео на деня
14 март 2019 г.
Избор на редакторите
Видео на деня
4 април 2019 г.
Видео на деня
14 февруари 2019 г.
Видеограф Modestino Iavarone
Неапол, Италия
0
8
Видео на деня
1
Избор на редакторите
5
Брой победи
в Битките на седмицата
551
Общ бал за 20
най-рейтингови видеа
за последните две години
A volte le parole non bastano.
E allora servono i colori.
E le forme.
E le note.
E le emozioni.
(Alessandro Baricco)
Salvatore e Caterina
Naples Italy
Videographer Modestino Iavarone

Коментари:

Само регистрираните потребители могат да оставят коментари. Регистрация или Влез